מזון מיסוג cd

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/06/2008 | 02:14 | מאת: לוי

רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אוכל מיסוג cd או מספר טלפון של היבואן עצמו. חשוב לי מאוד מפני שהויטרינר שלי כל הזמן משחק אם המחירים ויותר מזה מספר סיפורים על הקושי בקנייתו. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

06/06/2008 | 23:03 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אין בעיה להשיג CD אבל לא בארצנו. לא היבואן אלא היצרן הוא זה שיצר את המחסור. כנראה שישראל אינה מטרה עבורו. הצעתי הידידותית לחפש מוצר אחר שמכבד את הצרכן הישראלי לדוגמא URINARY של חברת רויאל קנין

מנהל פורום תזונת בעלי חיים