אוכל חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/11/2003 | 15:17 | מאת: דומינו

שתי חתולותי היקרות (שנה וחצי ושנתיים וחצי), אוכלות כמעט כל אוכל חתולים יבש המוצע להן. מה מומלץ לתת? שתיהן מעוקרות.

21/11/2003 | 18:19 | מאת: בילי

הדוקטור ימליץ לך על סיאנס דיאט. אני ממליצה על רויאל קאנין או על פרו-פלאן, שהם סופר פרמיום ומבוססי טכנולוגיה מתקדמת יותר מאחרים. אם תרצה מזון זול יותר - Eagle Pack ממש לא רע. בסופו של דבר המזונות היקרים משתלמים יותר מהזולים, גם בגלל תכולת הויטמינים והמרכיבים המאוזנים שמסייעים בשמירת הבריאות וכך נחסכים ביקורים אצל וטרינרים, גם נחסכת כמות חול, כי הצרכים "חסכניים" (אוכל מאוזן ומשובח נעכל ברובו לעומת מזון שמכיל הרבה תירס וכדומה שיוצא כמעט כמו שנכנס) וגם הכמויות הנצרכות קטנות מאלה של המזונות הפחות משובחים. בתאבון.

22/11/2003 | 13:51 | מאת: דומינו

תודה על התשובה....

23/11/2003 | 10:04 | מאת: ד"ר איתן ברנע

דומינו המלצתי החמה מאוד היא למזונות תוצרת "הילס" . לגילאים המדוברים מומלץ Science Diet Adult או Science Diet Light במידה והן סובלות מעודף משקל או Science Diet Hairball contro במידה והן סובלות מכדורי שיער . מזונות אלו נותנים חזור מאוד יפה וחיונית , וחשוב לא פחות מועשרים בכל מדי תוספים (כמו נוגדי חימצון) , מחמיצי שתן וכו' אשר שומרים על בריאות החתול.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים