אנמיה אמוליטית חחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/12/2017 | 20:02 | מאת: גילמור

שלום,כלבתי שוחררה לחופש הבוקר מבית החולים לאחר שחלתה באנמיה חמורה.אני לא מצליחה לעורר בה תיאבון,כל ניסיונותיי כשלו,נעזרתי במעדנים לכלבים אך אין תגובה לכך.עד כמה אני אמורה לחשוש???

הי, נשמע כמו משהו שאת צריכה לבדוק עם הרופא המטפל. לדעתי אם שחררו אותה, היא במצב טוב יותר משהייתה אבל לא נתת הסבר אם הידרדרה לאחר שהשתחררה או הייתה כך מרגע השחרור. אנמיה המוליטית היא מחלה קשה ובהחלט אם לא אוכלת יש סיבה לדאוג. בהצלחה ורפואה שלמה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים