האם אפשר לעשות בדיקת CT לחתול במרפאתיך?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

30/07/2007 | 17:51 | מאת: yana

דר' איתן ברנע, שוב שלום רב! ברצוני לשאול אותך ( בעקבות דיבוריי עם דר' לבנון ודר' מלצר שבחיפה ) האם אתה יודע על מקום הכי קרוב לחיפה או אצלך במרפאה לבדיקת CT לחתול? מפני שהרופאים חושבים שלחתול שלי או שיש גידול או שיש אפילפסיה. אנא , אני אחכה לתשובתיך. תודה! יאנה

31/07/2007 | 00:55 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קיימות שתי אופציות. האחת בבית החולים הוטרינרי האוניברסיטאי של האוונ' בעיברית בית דגון. והשניה בבית ברל מרפאת מומחים צריך לפנות לדר' ורד שוב.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים