מה קרה לחתול שלי? תעזור לי דוקטור!!!

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

29/07/2007 | 18:19 | מאת: יאנה

חתולי פרסי שינשילה - בן 8 שנים - רזה .לאחר שנראה לנו במצב ירוד, הבאנו אותו לוטרינר, אשר לאחר בדיקות דם ועוד - ראה שיש סימנים נויירולוגיים כלשהם וכאילו יש לו גידול במוח.. הסוכר שלו ירד מ-300 ל-90. עכשיו מטופל אצל הוטרינר דר' לבנון בחיפה. החתול תחת אינפוזיה וקיבל דקסמיטוזון וויטמין B12. תעזרו לנו לחשוב מה יכולה להיות הסיבה. אנא מכם. החתול - הוא ממש חלק מהמשפחה שלנו - כי משפחתיינו קטנה מאוד - רק אני והוריי... אנא עזרו לנו. מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה מראש.

29/07/2007 | 22:30 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום חתולך מטופל על ידי רופא ברמה מאוד גבוהה. כדאי מאוד שתזרום איתו. ביחס לגידול במח דיאגנוזה לכך ניתן לאשר או לשלול על ידי CT

מנהל פורום תזונת בעלי חיים