מחלות כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

16/07/2007 | 18:22 | מאת: שוש

על פי מומחה לזיהומים נמסר לי כי כלבים מעבירים מחלות זיהומיות לבני אדם. ושהרשימה היא ארוכה. מלבד כלבת או קרציות שדרכם מועברת מחלה, שאלתי היא איזה עוד מחלות מעבירים כלבים ואין נמנעים מהן תודה על תשובה

16/07/2007 | 19:02 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לי מוכרים מספר מועט ביותר של מחלות זיהומיות וגם הם מאוד נדירות. מאידך מוכרות לי מאות מחלות זיהומיות שמועברות בקלות מאדם לאדם (בתור לאוטובוס תוך כדי שיחה בגן הילדים וכו') אם לאותו מומחה יש מידע אחר כדאי שתפנה את השאלה אליו.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים