הרנייה לכלב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/12/2006 | 14:46 | מאת: מירי

שלום רב, הכלב שלי בן 12 שנים, פינצ'ר זאב. מזה חצי שנה לכלב שלנו יש בקע פריניאלי בישבן מצד שמאל. בהתחלה לא הבנו מה זה , אז בחיסון שעשינו לו בקיץ המחסן מהעירייה אמר שזאת הרנייה, ושאין מה לעשות . ושלא כדאי לנתח כי הוא כבר זקן. לאחרונה הכלב החל לשלשל ובימים האחרונים מתקשה ביציאות מאוד. היום הוא עשה שתן כתום. הכלב רועד. ויש לו עוויתות. אתמול היינו אצל וטרינרית והיא המליצה על ניתוח בשיטה של "פאטץ" - שמכניסים משהו שחוסם.... ובו בזמן גם לסרסו. האם כדאי לעשות לו את הניתוח הזה? האם כלב בן 12 יצא ממנו חיי? ומה ההשלכות אחרי ניתוח כזה?? האם יש אפשרות לוותר על ניתוח? ולעשות לו דיאטה מסויימת? אנחנו מאוד לחוצים

20/12/2006 | 21:35 | מאת: ד"ר איתן ברנע

התשובה היא חיובית. אין לך ברירה אלא לנתח אותו במידה ולא תעשה זאת לא נראה לי שהוא יחזיק מעמד

מנהל פורום תזונת בעלי חיים