מזון לכלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/10/2006 | 05:24 | מאת: קים

שלום, התחלתי לתת לכלבה שלי כף מרגרינה בשבוע, האם זה יכול להזיק?(המרגרינה גורמת לשיער להבריק ולהיות רח) שאלתי השניה , הכלבה שלי (בת 7 חודשים) סובלת מנשירה (לא משהו רציני אבל מאוד לא נעים שכל הבית שערות) אני משתדלת להאכיל אותה במזון שנחשב בריא ומזין canidae ןמערבבת עם האוכל היבש אוכל רטוב מאותה חברה האם אתה יכול להמליץ על מזון אחר שאתה חושב שיכול לעזור לנשירה? תודה

22/10/2006 | 09:28 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כף מרגרינה בשבוע לא מזיק לכלב אלא אם כן הוא בעל משקל יתר. אני לא מכיר את המזון שאת מציינת אך אני לוקח את דיברתך שבדקת וחקרת ומצאת שהוא בריא ומזין. נשירת שיער הוא דבר טבעי ונורמלי בכלבים . כל עוד אין קרחות ואו דלילות שיער הרי שאין לך מה לחפש מזון אחר. כל מזון וגם המשובח בעולם לא יעצור נשירת שיער.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים