הומו?
דיון מתוך פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים
שלום, אני בן 17 אהבתי ונמשכתי להרבה בנות בחיים שלי לפי חודש בערך נמשכתי לשלוש בנים ואני ממש מפחד מזה שאני יהיה הומו. המשיכות היו 1-5 דקות. איך אני יכול לדעת ע"י בדיקות דם אם אני הומו או לא? אפשר לדעת לפי הטסטסטרון?אם נמשכתי אליהם זה אומר שאני הומו? מה הסיכויים שאני הומו? אמרו לי שיכול להיות שזה הורמונים.. מה הכוונה?(איך אני ידע אם זה הורמונים, האם זה יפסיק מעצמו?) האם הומואים יכול להחליט אם הם יהיו עם נשים או גברים? עומד להם על נשים? ראיתי סרטים כחולים רגילים ועמד לי אחרי זה ראיתי של הומואים ולא עמד לי. האם זה מוכיח את זה שאני סטרייט? אם כן, למה נמשכתי אל 3 הבנים? תודה.
אם יש לי הרבה שיער בגוף זה אומר שרמת הטוסטסטרון בדם תקינה?(לא נמוכה?) מה מעלה את הטוסטסטרון? (פעילות גופנית?, מה עוד?)
אתה בגיל 17 ככה שאני לא יודע מה אתה מגדיר הרבה שיער בגוף
מתאים ביותר לגיל שלך ההתלבטות הזאת - וכל מה שאתה מתאר לא אומר שאתה כן או לא הומוסקסואל - אפילו אם תגיע למצב שתבדוק את עצמך בקטע הזה ותרצה לראות אם באמת אתה נמשך או לא.
רציתי לשאול עוד משהו, ראיתי סרטים כחולים של הומאוים ולא עמד לי ובסרטים רגילים עמד לי. בסרטים הכחולים של ההומאים הזין שלי התכווץ (הוא זז טיפה ונהיה ניראה לי יותר קטן) ואני חושב שהוא התקשה טיפה. האם זה אמור להיות ככה? (אצל סטרייטים).אם הייתי הומו היה אמור לעמוד לי?