סרוקסט פאקסט פרוקסטין יש הבדל ? פשוט סרוקסט לא נמצ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/03/2007 | 13:42 | מאת: ליאור

סרוקסט אני צריך לקנות בבית מרקחת פרטי וזה עולה 150 שקל.. והשאר יש בסל בכללית,השאלה אם זה זהה דוקטור שהייתי חייל הייתי אצלך ונתת לי סרוקסט איתו לא גמרתי מהר וזה עזר יופי, אני רוצה להתחיל טיפול שוב במה להשתמש?

לקריאה נוספת והעמקה
01/04/2007 | 09:34 | מאת: ליאורררררר

יש הבדל בפעילות של סרוקסט ופאקסט וכל שאר הכדוים שנמצאים בקבוצה הזו? לדחייה של שפיכה מוקדמת

03/04/2007 | 11:41 | מאת: ד"ר רן לין

תשתמש בחילה במה שקופת החולים נותנת לך בלי להוציא כסף

04/04/2007 | 14:48 | מאת: ליאור שוב

ישבתי אצל הרופאה שלי הראתי לה את ההפניות שבזמנו אתה רשמת לי,במקום לשלוח אותי שוב לאורולוג אז היא נתנה לי מרשם לסרוקסט על סמך מה שהמלצת, שבאתי לבית מרקחת הרוקחת מביאה לי פאקסט,שבזמנו אמרתי לי שזה דומה אבל לא אותו דבר,השאלה אם זה יעזור בהתבסס על מה שאתה יודע או שלא.

28/10/2007 | 13:01 | מאת: BBB

אני בן 24 יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת ניסיתי לקחת כדורים פסיכיאטרים כמו פאקסט וזה עוזר קצת ( גם לא תמיד) והבעיה העיקרית היא שכשאני מפסיק אז המצב חור לקדמותו אני לא יכול להיות עם בנות חדשות כי עוצמת ההתרגשות גבוהה מאוד אני גומר מס שניות לאחר החדירה עם מישהיא קבועה ללא הכדורים המצב לא הרבה יותר טוב- האם יש טיפול מתמשך ויעיל יותר - אני לא רוצה בגילי לקחת כדורים לכל החיים?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים