מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/05/2004 | 16:20 | מאת: עופר

מה עושים כשבחור בן 25 צעיר ובריא , שרירי ואתלטי , סובל מפריצת דיסק ב L4 - L5 , ? כשקמים בבוקר ואיך שעומדים הכאב תמיד יבוא בעכוז השמאלי. כושר הריצה והקפיצה הלך לגמרי, עמידה לאורך יותר מ- 20 דקות דורשת ישיבה מיידית מלוות בכאב מר? ששני כדורי ויוקס 25 מ"ג משכיחים את הכאב הרע לכמה ימים? מה עושים ככשום דבר לא מסוגל לנצח את הכאב הרע הזה , אלו הם חיי בשנתיים האחרונות עופר.

03/05/2004 | 19:40 | מאת: עדנה

תאמין לי אתה לא ראשון ולא אחרון בקטע המסויט הזה. אני גם מגדלת ככה שני ילדים שמזל שיש לי אותם כי לפעמים בא לי להתאבד. שיהיה לך רק טוב.

05/05/2004 | 18:14 | מאת:

כשהתיאור כל כך דרמטי ומעיד על סבל כ"כ קשה, אין לעיתים ברירה מלדון על אופציה ניתוחית.