ד"ר פיקרסקי וד"ר גיבשטיין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/05/2004 | 11:24 | מאת: אור

אם מישהו שמע על אחד מהרופאים הנ"ל או שניהם , אשמח לשמוע את דעתכם עליהם , ובמיוחד על ד"ר פיקרסקי , אבי סובל מרגל רדומה , נופל ונחבל , אנחנו אובדי עצות בקשר לרופאים , כל אחד אומר דיעה אחרת , אנחנו רוצים להגיע לרופא הטוב ביותר , ושתי השמות הנ"ל של הרופאים(מהמרכז בהרצליה) הועלו. אשמח ואודה למי שיביע דיעה. המון תודה , ורק בריאות , אור.

02/05/2004 | 18:06 | מאת: טלי17

ד"ר גיבשטיין נשמע לי מוכר..אם הוא עובד בהדסה בירושלים אז כן הוא רופא טוב וגם ד"ר קפלן הוא מעולה שגם עובד בהדסה.

02/05/2004 | 20:14 | מאת: sima

אני ממליצה לך מניסיון ומכל הלב על ד"ר לוינקוף. הוא מקבל פרטי ברמת גן 6128558 הוא יסודי מאוד ולא ממהר עם הסכין.... למיטב זיכרוני הוא סגן מנהל מחלקה בתל השומר. בהצלחה.

02/05/2004 | 21:08 | מאת: טובי

גיבשטיין לא עובד בהדסה .

13/05/2004 | 20:01 | מאת: שוקי

13/05/2004 | 20:08 | מאת: שוקי

שלום. הרופאים הנ"ל שייכים לבי"ח מאיר ביחידה לניתוח עמ"ש. רופאים אלה ניתחו אותי לפני 4 שנים והיצליחו לעצור את החמרת מצבי בצוואר מומלץ בחום.