כאבי גב כלליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

29/04/2004 | 15:49 | מאת: יעל

שלום אני סובלת מס' שנים מכאבי צוואר, גב עליון, תחתון, שכמות ובשנה האחרונה גם האגן מציק לי. ניסיתי לטפל בבעיה באמצעות כירופרקטיקה אצל כירופרקט ידוע. לא רק שזה לא עזר לי הכאבים שלי התגברו אחרי הטיפול ולא היתה הקלה. לאחר 20 טיפולים משלא השתפר מצבי התייאשתי, הפסקתי ופניתי מאוחר יותר לנסות טיפולי פיסיוטרפיה שהקלו על הכאב בזמן הטיפול וזמן קצר לאחר סיום הטיפול. עשיתי כמובן את כל הצילומים והבדיקות הנחוצות ולא נמצא משהו פאתלוגי. אני דיי מיואשת וכואבת. הכאב שהכי מציק לי הוא באיזור השכמות. יש לי שם לחץ קבוע וזה ממש לא נעים. באילו דרכים ניתן לטפל בבעיה? ברצוני לציין כי איני עושה פעילות גופנית ואנימתארת לעצמי שזה קשור. בכל מקרה שמעתי ששיעורי פילאטיס יכולים מאוד לעזור. מה דעתך על השיטה ובכלל.... תודה מראש, יעל

29/04/2004 | 15:50 | מאת: יעל

בהמשך לשאלתי שכחתי לציין כי אני בת 34

30/04/2004 | 17:17 | מאת: uriata

כבעל ניסיון בתחום אני בהחלט מציע לך לנסות פעילות גופנית נבונה, ובלבד שאת לומדת מה ואיך לעשות, מאיש מקצוע מעולה. כאלה קשה למצוא. באשר לכירופרקטיקה - אני מציע לך לידע את משתתפי הפורום לכירופרקטיה באתר זה. שם נידמה שיש להם פיתרון לכל בעיה.

01/05/2004 | 16:38 | מאת:

בדרך כלל כאשר יש תלונות מפושטות כל כך בלי ממצא משמעותי בעמוד השדרה, אני מחפש סיבות אחרות לכאב ולא בעיות בעמוד השדרה. במקרה שלך, האם נבדקת ע"י ראומטולוג למשל? האם נשללו סיבות אחרות חוץ מעמוד השדרה? לגבי פילאטיס, מדובר באמצעי טוב להפעלת הגוף ולהקלה על בעיות שונות כאמירה כללית. לא מדובר בטיפול של קסם המסוגל לרפא כל כאב בלי קשר למקורו.