אמי-דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

25/04/2004 | 14:42 | מאת: דפנה

אמי בת 63 סובלת כבר חודשים מכאבי גב חזקים והרופא אומרת שאין מה לעשות בתיקת מיפוי עצמות:קליטה מוגברתבפדיקל של חוליה l5 יכול להתאים ל ספונדיל ו ליסטיס ממצא לוואי כלייה פטןתית מימין סי טי:הכול טקין פרט:סקירת sacrum s1-l5 תקין מלבד ספונדילוליטזיס דרגה 1 עם ספונדילוטיזיס לסכום:סםונידילוליסטיזיס עם ספונילולזיס בגובה s1-l5 קיבלה כדורים וטיפוט נגד כאבים עברה סדרת טיפולים בדיקור דרך המושלם ללא האויל ירדה המון במשכל הכאבים עברו לרגל מהגב ומתיחה של אצבעות הרגלים שאלתי מה ניתן לעשות ואים תוכל בבקשה לפרש לי מה יש לה בדיוק תודה דפנה

28/04/2004 | 10:29 | מאת:

קשה לי לתת לך תשובה חד משמעיתל בתיאור כל כך קשה של כאבים. עקרונית, ליסטזיס של l5-s1 היא תופעה שכיחה ומוכרת. לא סביר שהיא תגרום לכאב כל כך קשה ופתאומי. רצוי שתפנו לבדיקה מסודרת אצל מומחה לעמוד שדרה.