בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

25/04/2004 | 09:34 | מאת: סתיו

יש לי בלט דיסק L5-L4מרכזי והיקפי עם לחץ על השק מזה כשנה , אין לי כל כאבים והתיפקוד שלי רגיל הבעיה שלי שאני קצת סוחב את רגל ימין ,רגל שמאל חזקה יותר , שרירי העכוז והירך בצד ימין קטנים יותר וכניראה חלשים יותר ,{שרירי השוק } אני עושה הרבה ספורט ת רגל שמאל מיתנפחת ומיתחזקת ואילו ברגל ימין השינויים הם מעטים , השאלה האם צריך ניתוח להורדת הלחץ או האם להמשיך בספורט על מנת לחזק שרירים האם המצב יכול להחריף ללא ניתוח ?

28/04/2004 | 11:35 | מאת:

לא בהכרח, ניתוח שמור למקרים בהם רמת הכאב גבוהה ואין שיפור למרות טיפולים שונים. היעדר כאב מהווה הוריית נגד לניתוח.