תוצאות בדיקה CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/04/2004 | 17:15 | מאת: אהרון

בבדיקות שנערכו לי עמוד שידרה צוארי גילו בקע בדיסק אחורי מרכזי בגובה C4-C5 בק עדיסק אחורי פרמדיאי ימני בגובה C6-C5 בקע אחורי פרדיאי ימני בגובה C6-C7 מלווה בזיז גרמי אחורי שאלתי הי מה הפירש בקע ההאם זה יכול להפריע לי בחיים התקנים ואם יש טיפול לזה בתודה מראש

28/04/2004 | 12:57 | מאת:

לא ציינת מהו גילך אולם, עקרונית ממצאים כאלה ייתכנו ללא הפרעות משמעותיות, בגילאים מבוגרים (50 ומעלה). יש הצדקה לטיפול כאשר הבעיה פ]וגמת באיכות החיים בצורה משמעותית. אם אין לך כאבים או הגבלה כרגע אין כל צורך בטיפול מיוחד.