כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/04/2004 | 14:02 | מאת: שביט

מופיע אצלי כאב נקודתי ומשתק בצורה כמעט בלתי נסבלת-הכאב הוא באמצע הגב בדיוק בצידיו של עמוד השדרה-כאשר בתקופת המחזור החודשי הכאב הוא בלתי נסבל!אציין גם שהכאב מופיע ללא סיבה נקודתית ,הוא יכול להופיע אחרי האוכל , ובשעות לא שגרתיות -האם יש עומס במקומות אלה הגורמים לכאב ? האם זוהי פגיעה שקרתה במהלך השנים? האם זה קשור לגובהי ?(1.75)?מהו הפתרון האולטימטיביוהאם צילום c.t יוכל להציג את הבעיה בצורה טובה יותר ?תודה מראש

28/04/2004 | 15:29 | מאת: ד''ר אוחנה

יש סיבות אחרות חוץ מבעיות דיסק/עצב/שריר שעשויות לגרום לכאבי גב. דווקא האיפיון שתיארת את הכאב מחשיד לבעיות אחרות לאו דווקא שדרתיות. מציע בירור יסודי ע"י רופא המשפחה, אם זה ממקד הבעיה לעמוד השדרה, פני לחוו"ד מומחה לגב.