"זרמים" ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/04/2004 | 12:39 | מאת: ואסקו

שלום אני בן 30 בריא מאד. העניין הוא שמזה כמה שנים , אחת לחצי שנה \כמה חודשים , פתאום אני מרגיש "זרמים" חזקים מאד ברגל ימין , שכנראה נובעים מהגב התחתון. עשיתי צילומים , CT ועוד.... לא נמצאו כל ממצאים . למעשה עכשיו אני בבית מכיוון שאינני יכול ללכת לעבודה . הזרמים\כאבים ברגל מציקים בעיקר כאשר אני שוכב. האם זו תופעה ידועה ? כיצד ניתן לטפל ? תודה ואסקו

28/04/2004 | 15:30 | מאת:

התופעה יכולה להתאים גם לבעיות גב שונות. צריך כמובן להיבדק ולראות את צילומי ה CT על מנת להגיע לאבחון מדוייק יותר.