קשר אפשרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

21/04/2004 | 12:10 | מאת: ורד

21/04/2004 | 12:23 | מאת: ורד

שלום רב , האם יתכן שהסיבה של כאב בבטן הינה בעמוד שדרה ? אני סובלת בשנה האחרונה מכאב עז בבטן התחתונה השמאלית עפ העצב Lat.Fem.Cutaneous וכן מכאב במפרק הפאסיטלי השמאלי L5-S1 .( הכאב הבטני קים כל הזמן - ללא הפסקה ואילו הכאב בגב קיים רב הזמן אבל לא כל הזמן . ) ( בדיקות דם , CT אגן , US גינקולוגי וקולונסקופיה תקינים .סבלתי במחצית הראשונה של של השנה האחרונה מדלקת פרקים .לאחר טיפול תקופתי בחצי השנה האחרונה באטופן וסלקוקס יש הטבה משמעותית ביותר. ) אשמח לשמוע את דעתך . תודה רבה מראש !

21/04/2004 | 12:29 | מאת: ורד

השיפור שחל בעקבות נטילת אטופן וסלקוקס הוא בכאבי הפרקים בכל הגוף . הכאב הבטני והגבי לא השתפר. שוב - תודה .