כאבים לאחר נתוח גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

20/04/2004 | 07:27 | מאת: איריס

עברתי ניתוח גב לפני מספר חודשים בהתחלה היה בסדר ואחר כך שוב חזרו הכאבים. המנתח שניתח אותי הכל שהכל בסדר מבחינה אורטופדית וכי עלי לפנות לנויכירורג מה הבדל בין אורטופד לבין נוירכירורג. כואב לי הגב כולם יודעים לפנות לאורטופד אודה על תשובתך

21/04/2004 | 08:51 | מאת:

יש כיום רופאים המתמחים במיוחד בניתוחי עמוד שדרה. אלו הם מומחים המגיעים משני תחומים עיקריים: אורתופדיה או נוירוכירורגיה. כל זמן שהמנתח עבר השתלמות מיוחדת שמכשירה אותו להבין ולטפל בבעיות גב, אין הבדל משמעותי לשאלה מאיזו התמחות עיקרית הוא מגיע. לשאלתך, אין לי לצערי יכולת להסביר את דברי המנתח שלך ואת סיבת הפנייתך לנוירוכירורג. אולי כדאי שתשאלי אותו על מה ולמה? בהצלחה.