יש לי סקלרוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

18/04/2004 | 13:49 | מאת: אלירן

היום עשו לי צילום רנטגן וגילו כי יש לי מחלה שנקראת ליסטזיס כלומר סקלרוזיס בפצטות L5- S1. אני בתור אזרח אין לי שמום מושג מה זה אומר חוץ מזה שאני מרגיש כאבי גב בכל פעם שאני סוכבעליי מסע כבד לארוך זמן. הנני חייל כרגע ורציתי לדעת איזה הקלות אני יכול לקבל בשל המצב שלי??

18/04/2004 | 22:49 | מאת:

נראה לי שעשית סלט שלם ממה שיש או שאין לך... כדאי שתבקש ה]פניה לאורתופד צבאי לשיחה נינוחה על משמעות הבעיה ומגוון הפטורים שאפשר לקבל עליה. בהצלחה.