פגיעה בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/04/2004 | 22:55 | מאת: אלון

ערב טוב לאחר תאונת דרכים התגלה אצלי שבר באחת העצמות בצוואר, והומלץ לי ללכת עם צווארון מיוחד, בשם: אני חושב HELLO שאלתי האם יש משהו כזה באמת? ואם כן, ההיתי מעוניין בעוד פרטים עליו. תודה

18/04/2004 | 22:53 | מאת:

HALO הוא טבעת מתכת המתחברת לגולגולת באמצעות ארבעה ברגים. נשמע נורא אבל אנשים סובלים את זה בלי הרבה בעיות. מדובר במתקן מסורבל ומאוד לא נוח. לפני הסכמה הייתי מציע לך לבקש חוו"ד נוספת של מנתח עמוד שדרה, שאליו תבוא עם הצילומים והבדיקות שעשו לך. לעיתים ניתן לפתור את הבעיה בניתוח פשוט יחסית. בהצלחה.