כאבים בגב תחתון ימני מעל לירך ובירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/04/2004 | 12:04 | מאת: דברת

מספר פעמים במשך כארבע שנים אני סובלת מהיתפסות הגב וכאבים חזקים. בזכות טיפול כירופרקטי, הגב משתחרר אם כאבים בדרגה חלשה נותרים, לאחרונה אני חשה בנוסף לכאב הגב באזור גב תחתון ימני כולל הירך לכיוון העכוז, גם בכאבי בברך ובשריר הירך שמעל לברך ולעיתים אף לאורך השוק. בצילום רנטגן שערכתי לפני שנתיים אובחן, כי ניכר תהליך ניווני בחוליות בעמוד השדרה התחתון. בדיקת סי. טי. לא ביצעתי עדיין (אני חוששת מפני הבדיקה כי היא מתבצעת בגוף צינורי אטום- קלסטרופוביה).מהן הסיבות האפשריות לתופעה שאני מתארת? תודה, דברת

17/04/2004 | 17:08 | מאת:

כדאי שבכ"ז תשקלי לבצע CT. זה פחות מפחיד מבדיקת ה MRI שקשה לאנשים הסובלים מקלאוסטרופוביה.

18/04/2004 | 21:42 | מאת: דברת

אני מודה לך על תשומת הלב ועל העצה. בברכה וברגשי הערכה על היענותך המהירה, דברת