כאבי גב קשים ולאחר ניתוח שלישי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/04/2004 | 18:16 | מאת: טלי 17

שלום..אני בת 17 ועברתי כבר שלושה ניתוחי גב עקב עקמת..אך אני סובלת מכאבי גב קשים וכל פעם במקום חדש בגב.. ואני לא יודעת מה לעשות.. אשמח אם תעזור לי.. בתודה טלי 17.

17/04/2004 | 17:11 | מאת:

מצער לשמוך סיפור כזה ובלתי אפשרי לתת תשובה מספקת ורצינית דרך האינטרנט. עצתי לך: גשי למנתח שלך והיוועצי קודם לכן בו. אם יש לו הסבר מסויים והצעב בעקבותיו, אנסה לעזור לך להחליט מה כדאי לעשות. אם את רוצה אפשר להגיע למרפאת עמוד השדרה שלנו במרכז הרפואי רבין וננסה לעזור. בהצלחה.

17/04/2004 | 17:25 | מאת: טלי 17

תודה שענית לי הבעיה גם שהרופא שלי נתן לי לעשות צילום והוא לא ראה כלום אני באמת לא יודעת מה לעשות.?