האם זה פריצת דיסק ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

15/04/2004 | 15:42 | מאת: ענת

בזמן האחרון אני מרגישה לפעמים מין כאב מוזר ביד ימין, כאב עמוק שנמשך לאורך כל היד, מהמרפק לכיוון כף היד, שמתי לב גם שבצד ימין של הגב התחתון מעל לישבן יש לי כאב דומה. בנוסף, דבר שלא קירשתי עד שדפדפתי כאן בפורום בכף רגלי השמאלית יש לי כבר הרבה זמן כאב שחוזר והולך שהחל כמה חודשים לאחר שילדתי, רופא אורטופד אמר שזו דלקת בגידים, הדבר נמשך כבר יותר מחצי שנה. האם יש לי פריצת דיסק - אמי עברה ניתוח של פריצת דיסק ארוך האם תורשתי ? תודה מראש

17/04/2004 | 17:54 | מאת:

פריצת דיסק היא לא מחלה תורשתית ותיאורך יכול להתאים למספר רב של בעיות חוץ מפריצת דיסק.