פגיעה בגב מנפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

14/04/2004 | 14:42 | מאת: דניאל

ד"ר שלום אני אחרי פציעה ופגיעה בגב לאחר בדיקה וצילום אצל ככירוג רשום לי בתוצאות של הצילום: שינום נוונים אוסטאופיטים קידמיים D12 - L1 רציתי לדעת למה הכוונה ומה פירוש המילה "אוסטאופיטים" תודה דניאל

14/04/2004 | 15:07 | מאת: יעל

בהמשך לשאלה שנשאלה האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל?

14/04/2004 | 22:19 | מאת:

אין צורך ב"פתרון" לתופעה טבעית הקורית כחלק מההזדקנות.

14/04/2004 | 22:19 | מאת:

אלו הם זיזי עצם הצומחים בשוליים ובקצוות של עצמות כחלק מתהליך ההזדקנות. לכשעצמם, אוסטיאופיטים אינם גורמים לכאב.

15/04/2004 | 19:22 | מאת: ליאת ברקאי

שלום רב, בעלי נפגע בגב כתוצאה מנפילה על עצם הזנב. צילום הגב הראה חשד לשבר ובעלי נשלח למיפוי עצמות. שאלתי היא, מה נבדק במיפוי עצמות והאם ניתן לגבס את הגב במקרה שיוכח שבר או מה כן ניתן לעשות במקרה כזה. בתודה

17/04/2004 | 16:14 | מאת: דניאל

ד"ר שלום רשמת שזה חלק מתהליך הזדקנות. אני בת 31 , בגיל הזה כבר יש כאלה שינויים?? תודה דניאל