פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

13/04/2004 | 20:23 | מאת: דוד

סובל מזה שנתיים מפריצת דיסק. טיפול רפואי עד עכשיו אפידורל, פיזיוטרפיה, משככי כאבים, מהלך שעות העבודה חגורה, ונסיון לחיות עם הכאב והגבלות בתנועה ויציבה. אחת ל-6 חודשים ספזם של שרירי הגב המשביט אותי למשך 10-14 יום. האם כך צריכים להתמודד עם הבעיה, לחיות אותן. כפי שהמליץ הרופא ? האם יש פתרונות בתחום הרפואה הלא קונבנציונלית ? האם בכל זאת לשקול ניתוח, האם לאחר ארוע כזה יא יהיו יותר כאבי גב מסוג זה.

14/04/2004 | 22:24 | מאת:

קשה לי לתת לך תשובה חד משמעית לגבי ניתוח - כן או לא. צריך להבין ממה בדיוק אתה סובל ואיזה פתרון ניתוחי יכול להילקח בחשבון ולצערי, המכתב שלך אינו מספק מבחינה זו. לגבי טיפולים לא קונבנציונלים יש רבים, שונים ומשונים שכבר ניסית חלק מהם. עקרונית אתה יכול להיתייעץ בשירותי רפואה משלימים הקיימים כיום בכל קופה. בהצלחה.