מלרגיה פרסטטיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

10/04/2004 | 23:54 | מאת: יוסי

מה זה malerga parastetica? האם זו בעיה או מחלה? האם זה מתקשר למחלה אחרת נוספת ? ממה זה נובע? האם יש טיפול? האם זה נחשב רציני?

10/04/2004 | 23:59 | מאת: meralgia parasthetica

רציתי לדייק במינוח

12/04/2004 | 10:13 | מאת:

מצב שבו יש גירוי של עצב תחושתי ההולך לחלק הקדמי-צדדי של אחת מהירכיים. כתוצאה מהגרוי יש תחושת נימול או רגישות יתר בירך. לא ברורה הסיבה המדוייקת להופעת הבעיה והטיפול בה הוא סימפטומטי.

12/04/2004 | 12:37 | מאת: יוסי

האם זה מסוכן? זה יכול להתפתח למשהו אחר, כמו מחלה למשל? האם זה סימן לבאות או שזו תופעה בפני עצמה?