דלקת גידים בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/04/2004 | 22:39 | מאת: יוסי

שלום, שמי יוסי , אני בן 28, אני סובל מזה חודשיים מכאבי גב שמקרינים על הרגל והאשכים, על-סמך הבדיקות קבע אורטופד שזו דלקת גידים בגב. אני מטופל באוטופן מזה שבוע ולא חש בהקלה, שאלתי היא: האם החלמה מדלקת גידים אורכת זמן רב והאם יש דרך טיפול נוספת כמו תרגילים או טיפול אחר שיעזור בהחלמה?

09/04/2004 | 18:05 | מאת:

משהו, או בהסבר שלך או בהסבר שקבלת לא מסתדר. דלקת גידים לא קורנת בד"כ לאשך וצריך לששלול בעיות במערכת השתן - כליות כשיש כאב כזה. עקרונית הפרעות דלקתיות אמורות לחלוף בתוך כשבוע - עשרה ימים. ניתן במקרים מסויימים לשלב פיזיותרפיה.