ספונדלוליסטזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/04/2004 | 19:47 | מאת: lagioconda

שלום רב וחג שמח אני סובלת מזה כחודש וחצי מכאבי גב עם הקרנות לרגלייים ולישבן , הכאב נודד פעם לצד ימין ופעם לצד שמאל . בבדיקת סי טי נקבעה לי אבחנה של ספונדלוליסטזיס בין L5 לS1. מבקשת לדעת : מהי בדיקת EMG (שהרופא ביקש ממני לעשות) האם כירופרקט יכול להועיל אשמח לתשובתך בברכה Lagiconda

09/04/2004 | 18:08 | מאת:

1. EMG היא בדיקת מוליכות עצבית שנועדה לזהות האם קיים עצב חולה במסלולו שבין עמוד השדרה לרגל. כירופרקט יכול לסייע בכל הקשור לשיכוך הכאב.