שאלה נוספת ברשותך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

25/12/2003 | 19:44 | מאת: ירון

שלום ותודה על התשובה אני מטופל בעזרת מכשיר ה HALO ובתשובתך לא הוזכר כלל מה דעתך באשר ליעילותו??? בברכה.

27/12/2003 | 16:55 | מאת:

מכשיר ה HALO מיועד למצבים בהם אנו רוצים אימוביליזציה (חוסר תנועה) כמעט מוחלטת של עמוד השדרה הצווארי. אנו מטפלים באמצעותו בד"כ בשברים של החוליה הצווארית השניה הדורשים תנאים אופטימליים לריפויים. כאשר מדובר בשימוש במכשיר ככלי להשארת עמדה משוחזרת של שבר במקומה בגובה שאתה מדבר עליו שמור הדבר לשברים מאוד לא יציבים שלגביהם קיימת התלבטות מלכתחילה לגבי ניתוח כפתרון אולטימטיבי.