ניתוח גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/12/2003 | 16:47 | מאת: מיכאלה

אני עומדת לעבור ניתוח גב שבו מושתלים 4 מסמרים אני בת 55 ובריאה בדרך כלל יש לי המון חששות לגבי הניתוח עצמו וההחלמה ממנו. אני מעוניינת לדעת האם קיימת שיטה אחרת ללא מעורבות כירורגית לטיפול במצבי ואם כן מה הן ובאם לאו ברצוני לשאול מהם הסיכונים בניתוח מסוג זה ומהם אחוזי ההצלחה .

24/12/2003 | 20:12 | מאת:

ממכתבך אני מבין כי הומלץ לך לעבור ניתוח קיבוע. ניתוח זה מוצע כפתרון אפשרי למגוון מסויים של מחלות עמוד שדרה. בהיעדר פרטים לגבי מחלתך הבסיסית לא אוכל לייעץ לגבי חלופות לניתוח. לעניין הסיכונים הטמונים בסוג זה של ניתוח ראי תשובתי לשמואל בנושא קיבו מתני בדפים קודמים של פורום זה.