רווח בין אס1-אל5 - מוצר עם גלישה ביניהם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

18/02/2004 | 18:45 | מאת: מזליק

ד"ר אוחנה שלום רב, אנא ענה לי בהקדם האפשרי לגבי מכתבי אליך בנדון. אני סובלת כאבי תופת ושוב רוצים לתת לי קורטיזון. ידוע לי שיש מכונה מיוחדת וחדשה בבי"ח בלינסון המשקפת את עמוד השדרה וההזרקה נעשית ישירות בין החוליות. תודה מזליק.

21/02/2004 | 18:34 | מאת:

אני מצטער אבל לא ברור לי כלל מהי הבעיה שבגללה רוצים לתת לך זריקה. המכונה עליה את מדברת היא בסכ"ה מכונת שיקוף שנמצאת בכל בית חולים ואין איזושהי זריקה פלאית שהמציאו שם. מדובר באותה זריקת קורטיזון שעליה את מדברת אלא שמזריקים אותה תחת הכוונת השיקוף.

22/02/2004 | 19:38 | מאת: מזליק

תודה על תשובתך החלקית! אך אודה לך מאוד באם תייעץ לי, האם במקרה שלי שבנדון, תספיק זריקת קורטיזון? או שמא יש זריקות אחרות כיום שהן יותר יעילות מאשר הקורטיזון? הבעייה שלי תוארה לי ע"י רופאת המשפחה כ?"חנק של העצבים" דבר שגורם לכאבים האיומים שייש לי ולעיקצוצים ברגל ימין, שמדי פעם קשה לי ללכת עליה. המצב פשוט מחמיר! לחילופין, האם אתה, כמומחה, ממליץ לשלב זריקה עם טיפול אחר נוסף? בתודה מראש , מזליק.

22/02/2004 | 19:31 | מאת: מזליק