כאבים באזור האגן!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

21/09/2005 | 11:09 | מאת: מירב

תאירך:21.9.05 ד"ר שלום! מזה מס' חודשים הינני סובלת מכאבים חזקים באזור האגן בבדיקה שנערכה ע"י אורטופד נקבעו הממצאים הבאים: רגישות על הסקרואיליא דו צדדי וגם אל האיליום הקרנת הכאב על SIJ ימין והצילום רנטגן הממצאים היו שינויים סקלרותיים בSUJ יותר בימין ומוח פרקי שמור, מה זה אומר? מה עליי לעשות עכשיו? לתשובתך המהירה אודה! בכבור רב! מירב

24/09/2005 | 22:13 | מאת: ברנרד

מנסיון שלי יש כמה פתרונות: את סובלת מניוון (תהליך ראומטי) בעצמות המחברות את האגן. ניתן להשתמש בטיפול בתרופות נגד כאביםראומטיים ,כגון פרוקסול, arcoxia. תתיעצי עם אורתופד. דיקור סיני יכול לעזור לפחות לתקופה מסוימת. טיפול מכשיר טנס (זרם חשמלי חלש שמונע משידור הכאבים למוח)עוזר גם. אני לא רופא. פשוט יש לי בעיה דומה. תנסי להתיעץ עם רופא ממיין שמתמחה ברפואה אלטרנטיבית/משלימה. לאורטופדים יש פתרונות יותר רדיקאליים, שכדאי לאמץ רק לאחר שנבחנו אלטרנטיבות אחרות פחות קיצוניות. ניתוח לקיבוע המפרק חייב לעמוד בסוף סולם העדיפויות.