כאבים בצוואר עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/09/2005 | 15:21 | מאת: לימור

שלום רב, אני סובלת מזה זמן מה מכאבים מוזרים באיזור העליון של הצוואר ותחתית הראש.הכאב הוא ממוקד באיזור העליון על שריר הצוואר אולם כשאני נוגעת באיזור אני מרגישה את הכאב מתפשט גם לאיזור הראש כלפי מעלה (משהו כמו חודשיים-שלושה לא באופן רצוף) אני חייבת לציין שנדמה לי שהכאבים הם בשריר כלשהו, למרות שלפעמים מחלחלת בי מחשבה פרנואידית על איזה שהוא "גידול" חלילה שיושב לו שם.... (כשאני לועסת מסטיק או אוכל כלשהו אני חשה אי נוחות באיזור הצוואר דווקא, כאילו עצם הלעיסה מקרינה לאיזור הזה) האם יש סיבה לדאגה??

21/09/2005 | 14:37 | מאת: dotan

אובחנה אצלי בבדיקת MRI פריצת דיסק בחוליה 3-4 מרכזי שמאלי עם לחץ ניכר מאוד על חוט השדרה, אני סובל מתחושת נימול ביד שמאלי ובארגל שמאל וסחרחורות. אני לא מעוניין לבצע נתוח כיצד נתן לטפל ללא נתוח? מה אחוזי ההצלחה של הנתוח? מה יקרא אם לא מנתחים?

24/09/2005 | 21:43 | מאת: ליאור

שלום לימור, ישנו צורך בשלילה של בעיות הנובעות מחוליות הצוואר כמו גם שלילת בעיות היכולות לנבוע ממפרק הלסת המכונה TMJ . מהו אופי עבודתך? האם צווארך מקובע בתנוחה מסויימת רוב הזמן,? האם זכור לך אירוע טראומתי כלשהו לפני הכאב שאת חווה כיום? גשי לאורטופד ומשם לבדיקה של פיזיותרפיסט... הרגישי טוב ליאור שניאור פיזיותרפיסט