שבר דחוס חולייה D-12

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/09/2005 | 11:27 | מאת: מילי

האם יש סיכוי לחזור לפעילות גופנית מלאה לאחר איחוי של שבר מסוג זה? האם אזדקק לניתוח?

24/09/2005 | 22:20 | מאת: ברנרד

עברתי קיבוע של עמוד השדרה לאחר שבר דחוס ב d10 לפני למעלה מ 20 שנה. השיטות לניתוח היום פחות מזיקות מאשר אז. עם זאת תנסי טיפולים אחרים לפני הניתוח, הקיבוע חייב להיות האלטרנטיבה האחרונה, כי לא ניתן לחזור אחורה. כל טיפול אחר ניתן להפסיק אם הוא לא עוזר. תתיעצי עם רופאי שיקום, עם כירופרקט, עם רופאים ברפואה משלימה ותנסי את הפתרונות שלהם.