פריצת דיסק בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

15/09/2005 | 19:34 | מאת: ליאורה

יש לי פריצת דיסק בעמוד שדרה צווארי +היצרות ב C567. האם אפשר לטפל בזה ללא ניתוח?. האם זה הפיך? האם זה פרוגרסיבי? כיצר ניתן להקטין את הנזק?

17/09/2005 | 12:03 | מאת: תמי

מבדיקת הדמיה רואים פריצת בחוליות C5 C7 הכאבים בלתי נסבלים עם נימלול יד שמאל אבל בעיקר כאבי תופת בלתי פוסקים באזור השכמה והכתף. מטופלת במרפאת כאב, לאחר 3 הזקרות של אפידורל ללא הצלחה. פיזיוטרפיה ללא הצלחה ודיקור ללא הצלחה. אני יודעת שאני לקראת ניתוח ולא יכולה להחליט איפה, ובכלל האם זה הפתרון הסופי עבורי. מה דעתכם? תודה.

21/09/2005 | 14:40 | מאת: dotan

אני באותו מצב ולא רוצה לבצע נתוח מה הן דרכי טפול נוספים מעבר לנתוח ואם יש כאלה