פענוח MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

04/09/2005 | 20:55 | מאת: ליז

MRI L-S SPINE MILD BULGING DISC WITH SIGNAL REDUCTION AT L4-L5 AND MILD SIGNAL REDUCTION AT L5-S1. OTHERWISE, NEGATIVE STUDY ************************************************* MRI THORACIC SPINE LOSS OF DISC SIGNAL AND HEIGHT AT T7-T8 AND T8-T9 CONSISTENT WITH DEGENERATIVE CHANGE. OTHERWISE UNREMARKABLE. ***************************************************

07/09/2005 | 10:54 | מאת: qw

a