פענוח c.t - דחחחחוף!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/09/2005 | 11:27 | מאת: דורון

עקב רדימות אולינרית של גפה שמאלית עליונה זרוע-אמה-כף יד אצבעות 4-5 נשלחתי לבדיקת CT תוצאת הבדיקה: ללא ממצא חריג בעמוד שדרה צוארי, ממצא לוואי:נצפו קשריות בצוואר בגודל פחות מ-10 ממ. מה זה קשריות? ועדיין הרדימות נמשכת + כאב ראש תמידי.

07/09/2005 | 19:23 | מאת: מרים

מה זה נגע ליטי לא אחיד עם גבול סקלרוטי בעצם קסל משמאל? מה זה סינדסמופיטים גסים של החוליות?

10/09/2005 | 09:01 | מאת: ליאת

שלום רב, אבקש עזרתך בפענוח CT עמוד שדרה צווארי. בגובה C2-C3 - בלט קל של האנולוס עם מגע בשק התקאלי. בגובה C5-C6 - כנ"ל. סיכום: ממצאים מינורים כמתואר. מה זה בדיוק האם זו פריצת דיסק? האם הממצאים מצריכים טיפול?