פעילות אחרי ניתוח גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/01/2004 | 19:36 | מאת: רותי

דר אוחנה שלום לפני כחצי שנה עברתי ניתוח כריתת דיסק בl4-l5 היום מצבי טוב פרט לכאבים קלים שמופיעים מפעם לפעפ ברגל. אני מתלבטת לגבי פעילות גופנית מתאימה.האם שחיה טובה עבורי בשלב זה? באיזה תדירות? אני עדיין מוגבלת בפעילות הכרוכה בכיפוף. מה ניתן לעשות? אודה לך אם תשיב לי .

25/01/2004 | 21:59 | מאת:

שחיה היא פעילות נהדרת לאדם במצבך. לגבי מוגבלות בכיפוף נסי פיזיותרפיה או הידרותרפיה.

26/01/2004 | 20:18 | מאת: רינה

ד"ר שלום אני בת 28 אם לשני ילדים חודשיים לאחר לידה עברתי ניתוח בגב פריצת דיסק קשה בחוליות L5=S1 FCR JMH ABV יש לציין את הניתוח עשיתי לאחר חודשיים של תלונות וכאבים עזים רק אחרי שלא הרגשתי שליטה על הסוגרים נדלקה להם המנורה אדומה אני חצי שנה אחרי ניתוח רגל שמאל רדומה ישבן והאיבר מין אומרים שנפגע העצב ואין מה לעשות האם הרדימות יכלה להיעלם או ככל שעובר הזמן הסיכוי מועט כמו כן יש אפשרות לטפל בעצב שניפגע