סחרורות ובחילות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/04/2005 | 22:17 | מאת: איגי

האים יכול להיות קשר ביין עמוד השידרה הצווארי לביין סחרורות ואובדן שווי משקל? מזה תקופה אני סובל מתופעות הנל כשהלכתי לרופא משפחה הוא טען שזה יכול להיות מהצאוור יש לציין שאיין לי כאבים מיוחדים בצוואר ועשיתי צילום צווארי והכול היה תקין התופעה היא שבעת שאני מזיז את הראש לכיוונים שונים או בזמן הליכה אני חש סחרחורת ואובדן יציבות? והאים יש קשר לחוסר ויטמין b12 ? תודה

30/04/2005 | 16:27 | מאת:

נדיר שבעיית סחרחורת תגיע מהצוואר כשאין כל כאבים או הגבלות שם. מציע שתפנה למומחה לסחרחורת שיבדוק אותך.