פריצה צווארית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/04/2005 | 18:15 | מאת: בתיה

שלום, אני סובלת מפריצת דיסק צווארית הלוחצת על החוט. בחודשיים האחרוניםהתחלתי להרגיש קושי בישבה לזמן ממושך.. פשוט לא מפסיקה לזוז/להתמתח מהכאב, בעבודה בטירוף. אך הבעייה שנמצאה אצלי הייתה בצוואר ולא בגב - אמצעי ומותני שהחל להציק לי. שמתי לב גם בשבועיים האחרונים שבישיבה הגוף שלי תופס צורה מותנית לצד ימין, ולכן כואב לי יותר בצד ימין, גם בשינה אני מתעוררת על צד ימין. אציין שיש לי לחץ על החוט משמאל - יש קשר? יש לך שמץ של מושג על מה אני מדברת? והאם יש בכלל קשר בין הצוואר לכאבי גב אמצעי ומותני? תודה מראש

23/04/2005 | 10:05 | מאת:

אין קשר ישיר אם זו כוונתך. בד"כ כשבאים אלי עם כאב לאורך כל עמוד השדרה אני מחפש גם הפרעות מערכתיות ולאו דווקא בעיה ספציפית בגב.