חוות דעת שניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/04/2005 | 12:00 | מאת: יובל

שלום ד"ר נמסר לי על ידי הרופא המטפלי כי עלי לעבור ניתוח גב בעקבות פריצת דיסק. מאחר וכל הנסיונות לטפל בכאבי גב כשלו. עקב חששות רבים הלכתי ובקשתי עוד חוות דעת נוספת מרופא אשר ייעץ לי בטרם אלך לנתוח ללכת למרפאת כאב. גם טיפול זה לא צלח. קבעתי תור לרופא שלי האם הוא יכול לסרב לטפל בי בעקבות פנייתי לחוות דעת נוספת למרות המלצתו הראשונית כי עלי ללכת לניתוח. אודה לתשובתך

23/04/2005 | 10:03 | מאת:

תלוי ברופא ובאישיותו. אם הנך מכוון לכך שאולי אני הוא הרופא הראשון, תנוח דעתך, איני נוטר לחולים שסירבו לעצה הראשונה שלי והעדיפו אחרת. ייתכן ויש אחרים שלא יראו זאת בעין יפה.