אוסטרופורוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/04/2005 | 11:24 | מאת: מירב

לאמי יש את מחלת האוסטרופורוזיס. היא לוקחת את התרופות המיועדות על מנת לשמור על המצב הקיים, אך כל מספר חודשים היא נתקפת בכאבים בגב ובצדדים ואינה יכולה להסתובב סתם כך. היא שוכבת במיטה וכמעט ואינה יוצאת ממנה. שאלתי היא האם מחלת האוסטרופורוזיס גורמת לכאבים כאלו חזקים עד כדי חוסר יכולת להסתובב? או צריך לבדוק זאת ויכול להיות שמדובר במשהו אחר? רציתי להוסיף ששמתי לב כי בכל שנה , בעונת האביב, הכאבים מתגברים ואינה יכולה לתפקד כרגיל , האם זה נורמלי למחלה זו?

23/04/2005 | 10:00 | מאת:

אוסטיאופורוזיס היא מצב מסויים שהכאב בו נגרם רק כשיש שברים. אין במחלה בכדי להסביר "סתם" כאבים. כדאי שתפנו לייעוץ מסודר בקשר למצבה של אימך.