ניתוח לקיבוע שבר/דיסלוקציה בחוליות הדורסליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

30/03/2005 | 12:59 | מאת: אשרת

שלום, שמי אשרת ואני סטודנטית לריפוי בעיסוק והייתי שמחה לדעת מעט יותר על ניתוח לקיבוע שברים בעמוד השדרה בחוליות הדורסליות בעיקר.(D7) מהן הטכניקות המקובלות ומה הסיבוכים העלולים להיגרם לאחר הניתוח. חיפשתי חומר מהספרות אך הוא לא נתן לי תשובות ממשיות,אשמח מאוד אם תוכל לענות על שאלתי. תודה רבה ויום טוב. אשרת.

16/04/2005 | 22:18 | מאת:

שלום אושרת, לא ברור לי איזה רמת פירוט של ידע את צריכה והשאלה שלך היא מאוד רחבה. מציע שתתמקדי בדברים שלגביהם את רוצה לדעת יותר ואנסה לענות. לגבי חומר, יש המון מידע על סוגי הניתוחים באינטרנט או בספרות אורתופדית העוסקת בגב.