כאב חד בכתף לאחר שינה במקום חדש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

23/03/2005 | 22:29 | מאת: שירה

שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. השבוע חזרתי מחופשה באירופה. החל מהיום השני של הטיול ולאחר לילה במלון ושינה על מזון הרבה יותר רך ממה שיש לי בבית. סבלתי בבוקר מהתקפי כאבים עזים בכתף וביד שמאל. הכאבים היו בעוצמה כזאת שחששתי שחטפתי התקף לב. הדבר חזר על עצמו בכל הימים. ולא פסק עד החזרה הביתה. יש לציין שבמהלך היום הלכתי הרבה. בזמן הכאבים הרגשתי צורך עז לשבת לנוח. כל התקף כזה נמשך כמה דקות כשהוא הולך ומחמיר בהדרגה ומגיע לשיא בלתי נסבל. לאחר מנוחה קצרה הכאב הייה עובר.ההרגשה שלי היא שהדבר נובע מהמזרון. האם זה הגיוני? מה הסיבה? האם יש דרך לטפל. (עלי לציין שלפני חצי שנה הייתי בחו"ל ויום אחד סבלתי מאותו כאב בדיוק. הכאב לא חזר על עצמו במשך כל התקופה שבין 2 הנסיעות). בבית אני הולכת כל יום חצי שעה על הליכון.אשמח לקבל חוות דעת על מה שקורה לי.

26/03/2005 | 15:55 | מאת:

סביר כי שינוי מקום השינה גרם לכאב שיחלוף עם הזמן. לא רואה צורך בבדיקות מיוחדות בשלב זה.