כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

23/03/2005 | 10:15 | מאת: טל

אני אמנם בהריון (בהתחלה)אבל לא נראה לי שזה קשור . יש לי כאבי גב חמורים תמיד אחרי האוכל ותמיד בצד ימין של הגב באמצע ,שאני עומדת זה פחות כואב ,יש לי גם עקמת קלה .אני ממש לא יודעת מה לעשות ,יכול להיות שזה פריצת דיסק ? תודה על תשובתך

26/03/2005 | 15:59 | מאת:

קצת קשה לחבר בין התלונות על כאב לאחר הארוחה, עקמת קלה ופריצת דיסק ועל פניו איני רואה קשר. מציע שתתחילי את הבירור בפניה לבדיקת אורתופד מסודרת ואם הוא ימצא קשר לבעיית גב מוגדרת אשמח לעזור.