מה זה בקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/03/2005 | 20:16 | מאת: עידן

שלום רב לך אשמח אם תענה לי על שאלותיי. מרווח אל 4 אל 3 בלט דיסק דיפוי קל מרווח אל5 אל 4 בקע דיסק אחורי יתר מימין גורם ללחץ מתון על קדמת השר הדורלי כמו כן גם ספונדילוליזיס. מרווח אל 5 אס 1 בקע דיסק אחורי אקסנטרי מימין גורם ללחץ מתון על השק כמו כן ספונדילוליזיס. כמו כן דיסקופתיה במרווחים. אשמח אם תפרט לי במילים שלי מה יש לי . ועוד שאלה אני עוסק בספורט מזה כ18 שנה אני משחק כדורגל האם אוכל לשחק כדורגל עם ממצאים אלו? אודה לך מאוד אם תענה על שאלות אלו

26/03/2005 | 16:05 | מאת:

קשה לתת תשובה מסודרת על תשובה כתובה של הבדיקה מבלי לעיין בה. בגדול בלט היקפי מכוון לתהליך ניווני כרוני בעוד בקע מכוון לפריצת דיסק "אמיתית". אין כל אפשרות להשליך מהממצאים לפעילות כזו או אחרת מבלי לבדוק אותך ולעבור על הצילומים.