לאחר תאונת דרכים - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/03/2005 | 16:02 | מאת: יהודה צפון

אובחן בבדיקה MRI בלט דיסק בחוליות C4C5C6/ כמו כן בבדיקת EMG אובחנה באותם חוליות בעיית חשמל. שאלתי - האם כתוצאה מהתאונה נוצר הבלט, חשוב לציין כי מאז התאונה נרדמות לי הידיים והרגליים והצוואר נתפס לי כל כמ ה ימים. פיזוטרפיה, כירופרקט, אוסטואפטיה לא עזרו כל הטיפולים כרגע אני חי על משככי כאבים. האם יש צורך בניתוח ??? האם יש דרך טיפולית אחרת?? האם זה יעבור מעצמו ?? עד התאונה לא ידעתי מה זה כאבים כאלו. מבקש עזרה דחוף תודה רבה

26/03/2005 | 16:45 | מאת:

קשר לתאונה הינו אפשרי במידה ולא סבלת קודם לכן מהתופעות. לגבי המחלה עצמה וסיכוייה לחלוף מאליה, סיכוי זה קיים אולם כדאי שתיגש עם הבדיקות לייעוץ מסודר.