נימול באצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

18/03/2005 | 15:06 | מאת: אנונימת

שלום רב לד"ר אני בחורה צעירה בת 24 , ולאחרונה מרגישה זרמים בשתי אצבעות,כמו כן כול מיני כאבי בגב ובצאוור(ברצוני לאמר שאני נמצאת בתקופה לחוצה). היתי אצל אורטופד ששלי אותי לבדיקת E.E.G ביד. אני מאוד מודאגת וחוששת לנזק בלתי הפיך. אם תוכל לאמר לי מאילו סיבות זה יכול להיגרם אולי? בתקווה לתשובה "מרגיעה".. הרבה בריאות לכולם ותודה .

19/03/2005 | 15:03 | מאת:

לא כל נימול משמעותו בהכרח פריצת דיסק או בעיה אחרת. ייתכן והלחץ בו את מצויה כעת גורם לתופעה. המתיני לתשובת ה EEG ושתפי אותנו באם התשובה שם לא מרגיעה..